Условия за ползване

1. ДОСТЪП ДО ИНФОРМАЦИЯТА

1.1. НЕРЕГИСТРИРАН ПОТРЕБИТЕЛ - може да разглежда страниците в сайта, както и да вижда предната корица на броевете и информация относно съдържанието им.

1.2. РЕГИСТРИРАН ПОТРЕБИТЕЛ - освен страниците, броевете и информация за съдържанието, може да разглежда онлайн целите броеве за периода, за който е абониран, както и да изтегля файлове, свързани с броевете в абонаментния период. Онлайн разглеждане и файлове извън периода на абонамента не са достъпни.

 

2. РЕГИСТРАЦИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛ - извършва се само от администратор, като след регистрация, потребителят получава имейл с данни за вход. Ако потребителят не е предоставил предварително своя IP адрес, системата ще прихване автоматично IP адреса, с който влиза за пръв път в системата.

 

3. ВХОД В СИСТЕМАТА - след получаване на имейл с данни за достъп, потребителят може да последва указания линк и да влезе с паролата. Ако влиза за пръв път и няма запаметено IP системата ще го пита дали желае да запамети това, с което е в момента. Ако избере ДА системата запаметява IP-то.

 

4. СМЯНА НА IP - при промяна на IP адреса на потребителя, трябва да се обърне към администратор, за да му промени данните за достъп. Не е допустимо редовна смяна на IP адрес.

 

5. ЧЕТЕНЕ - потребителят може да чете броевете неограничен брой пъти. Изтеглянето на броевете, под каквато и да е форма, е забранено. За достъп до модула за четене трябва да се използват браузери Google Chrome или Mozilla Firefox.

 

6. УВЕДОМЯВАНЕ - с абонирането, потребителят се съгласява да получава известия по имейл, свързани със списанието.

 

7. ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОПЦИИ

7.1. Възможност за получаване на втори и следващ IP за ползване на списанието на преференциална цена

7.2. Възможност за включване в електронния каталог броевете за 2016-та на стойност 120лв. с ДДС


© 2024 СИП 2000 Всички права запазени!