Новини

Стартира първата по рода си Индивидуална академия по обществени поръчки

18.11.2016

На 17.11.2016г. стартира първата по рода си Индивидуална академия по обществени поръчки

 

Първите експерти, включени в Академията са служителите на ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ "ПРОУЧВАНЕ И ПОДДЪРЖАНЕ НА РЕКА ДУНАВ" , гр. Русе. На 17.11.2016 бе извършен индивидуален анализ за нуждите от знания в областта на Обществените поръчки на всеки един експерт - анализът се осъществи посредством попълване на тест за установяване на входното ниво на всеки обучаван, заедно със събеседване с обучавания след попълването му. Индивидуалната работа с експертите вече започна, като служителите на Изпълнителната агенция ще преминат през всеки един от трите модула, които включва Академията.

 

Освен служителите на ИА "Проучване и поддържане на р. Дунав" , заявки за включване в Индивидуалната академия по обществени поръчки са получени от още близо 50 участници. Включени са както експерти, работещи от страната  на възложителите по ЗОП, така и експерти на участници в процедури по ЗОП.

 

Благодарим на всички подали заявка за участие в Академията! Вашето доверие към нас ни мотивира да работим усилено за постигне на  нашата главна цел, а именно да бъдем максимално полезни за Вас – нашите клиенти!!!

 

Записвания за академията продължават!

Повече информация относно услугата можете да получите чрез запитване на емайл penchev@sip2000.bg или на телефон 0877/ 797 653.

При въпроси и необходимост от съдействие, моля не се колебайте да се свържете с Нас!

 

 

С уважение,

Петър Петев


Сподели с приятели

© 2024 СИП 2000 Всички права запазени!