СИП 2000

Фиpмaтa издaтeл нa cпиcaниe “ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ e "CИΠ-2000" OOД, ĸoятo e ĸoнcyлтaнтcĸo тъpгoвcĸo дpyжecтвo, зaнимaвaщo ce c пpoблeмaтиĸaтa нa пyбличнитe aдминиcтpaции.

 

 „СИП-2000” ООД има дългогодишен опит в подготовката и изготвянето на документации за възлагане на обществени поръчки, съобразени изцяло с изискванията на Закона за обществените поръчки, Правилника за неговото прилагане, както и практиката на Комисията за защита на конкуренцията и Върховния административен съд в областта на обществените поръчки. Дружеството предлага и голям асортимент от различни услуги, в помощ на експертите на обществени поръчки, благодарение на които може да откликне на конкретните нужди на всеки възложител, независимо от обема на обществените поръчки, които възлага. Предлагането на тези услуги се явява продължение на мисията на списание „ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ“ и на „СИП – 2000” ООД да осигуряват сигурна и надеждна експертиза на възложителите на обществени поръчки.

 

„СИП-2000” ООД  има богат опит и в провеждането на семинари, работни срещи и дискусии на публичноправна тематика- обществени поръчки, местни данъци и такси, управленски процеси в общинските администрации, финансово управление и контрол в публичния сектор и др.  Организираните от „СИП-2000” ООД  семинари в областта на обществените поръчки са утвърдени в национален мащаб, като срещи с висока практическа полезност за експертите по ЗОП.

 

Повече информация относно  "CИΠ-2000" OOД, в това число:  екип, организирани от дружеството семинари, издавани списания и други предлагани услуги, контакти и т.н.  можете да откриете на www.sip2000.bg


© 2024 СИП 2000 Всички права запазени!